Négy db pálcika, néhány centiméter cérna, 1 kisebb vászondarab és 1 banán lenne a receptje ennek a banánhajónak a desszertes könyvben. Elkészítése közepesen nehéz, kezdők maradjanak az eredetinél. A népszerű édesség Jacob Dahlstrup szó szerinti értelmezésében inkább a kandallóra illik, mint a hűtőbe, úszni nem úszik, finomnak nem finom. De ezt hívjuk művészetnek nem?
Négy db pálcika, néhány centiméter cérna, 1 kisebb vászondarab és 1 banán lenne a receptje ennek a banánhajónak a desszertes könyvben. Elkészítése közepesen nehéz, kezdők maradjanak az eredetinél. A népszerű édesség Jacob Dahlstrup szó szerinti értelmezésében inkább a kandallóra illik, mint a hűtőbe, úszni nem úszik, finomnak nem finom. De ezt hívjuk művészetnek nem?
Utolsó kommentek